25-09-08

Eindbalans 1 jaar EA!

Vorige week zette ik een punt achter mijn eerste jaar bij mijn nieuwe club EA. Ik kan ook zeggen dat ik dit jaar voor de Oost-Vlaamse club zal uitkomen. Het was een mooi jaar, een jaar waar ik opnieuw een goeie stap richting top heb gezet. In de toekomst wordt het ook de kunst om deze stap door te trekken bij de senioren/beloften.

5 Kampioenschappen stonden er dit seizoen op het programma. 2 Provinciale en 3 Belgische kampioenschappen waar ik heb meegestreden voor goud. Deze winter wist ik steeds aan het langste einde te trekken op de kampioenschappen waar ik zowel op het Provinciaal als op het Belgisch kampioenschap met goud naar huis mocht keren. Tijdens de CrossCup moest ik nipt de duimen leggen voor mijn vriend Jeroen D'Hoedt, maar dit kon mijn winter niet kapot maken. Deze zomer werd goud zilver en ging ik 3 maal met zilver naar huis. Dit op het Provinciaal Kampioenschap 800m, Belgisch kampioenschap 1500m en Belgisch kampioenschap 4x1500m. Volgens mij zeker statistieken die mogen gezien worden! Besluit: een gouden winter en zilveren zomer zorgen voor een mooi jaaroverzicht!

Dit zou me niet zijn geluk zonder de steun en hulp van vele mensen in mijn nabije omgeving! Mijn vriendin Elise, die gewoon alles voor mij betekent en echt altijd voor me klaarstaat. Mijn ouders (Martine en José) die opnieuw volledig achter mijn sport staan en ook de ouders van Elise (Mieke en Rik) blijven me altijd steunen! Trainer Raymond, we kennen elkaar al door en door, dit is nodig om samen ver te raken. Mijn trainingsmakkers van ons team met in het bijzonder Kim Barbé en Stijn Fincioen waar ik zowel op sportief vlak als ernaast altijd bij terecht kan. Mijn duurloopmaats Thijs Vandermeersch en Thijs Dekiere. De sponsors Argenta Poperinge (Kristof Haverbeke) en Nike die me extra kansen geven om te ontwikkelen. Mijn nieuwe club EA, maar ook FLAC Roeselare en HAC die ervoor zorgen dat ik toch steeds met mijn maats kan blijven trainen! Maar ook de mensen die steeds voor me klaarstaan langs de kant om te supporteren! Iedereen van harte bedankt!

 

18:17 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.