02-10-08

"Without Limits"

Over mezelf is er momenteel weinig te vertellen. Enkel heb ik deze week opnieuw de draad opgenomen en zal me dus opnieuw klaarstomen richting winterseizoen. De eerste trainingen beloven alvast veel goeds, ik moet van minder ver terugkomen en zal dus normaal wel snel genoeg terug de vorm te pakken hebben.

Momenteel is het wel héél druk op school, zware uurroosters maken het me niet makkelijk. Maar zoals de meesten me wel kennen sla ik me door alles=)! Het passeert en ik zal me daarom de komende weken extra hard inspannen om toch maar de limiet te bereiken in december. Pas daarna staat hard studeren weer op het programma, dit wil niet zeggen dat ik mijn best niet zal doen op school, maar even concentreer ik me volledig op het lopen=)! Maar, in alles wat ik doe geef ik me voor de volle 100%, zeker voor mijn stage!

Gisteren ben ik ook opnieuw eens naar osteopaat Bart Deceuninck geweest om terug alles eens op zijn plaats te zetten en het was blijkbaar wel nodig zo te horen. Na een volledige sessie ben ik terug klaar om er volledig in te vliegen=)!

Blijkbaar had ik toch nog héél wat te vertellen over mezelf, maar waar ik in feite over wou schrijven was mijn favoriete film: "Without Limits". Deze film is gebaseerd op het levensverhaal van "The Almighty American Long Distance Hero" Steve Préfontaine! Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de Amerikaan en zijn fantastische trainer Bill Bowerman, tevens ook stichter van - Nike - . In 1962 was de naam nog Blue Ribbon Sports, maar in 1972 veranderde de naam in Nike. Jammer genoeg kwam een tragisch einde aan het leven van deze klassebak! Het doet me ook altijd denken aan onze eigen Ivo Vandamme. Ik kan deze film nog 100 keer bekijken en dit zal ongetwijfeld ook zo zijn bij alle andere atletiekminded mensen. Het is zeker een aanrader om deze film even te huren.

"Success isn't how far you got, but the distance you traveled from where you started" (Steve Préfontaine)

bb01

Steve Préfontaine en Bill Bowerman!

14:03 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |  Facebook | |

Commentaren

He koen hopelijk sla je er door met je school, ik zit met gelijkaardige problemen waarbij lange reistijden er dan nog is boven op komen. Je bent niet de enige die uitkijkt naar de stage, hopelijk kan ik je wat bij benen ;) Breng anders de film mee op stage ? Misschien wat inspiratie :D

Gepost door: Caudron | 02-10-08

Ik denk dat ik dat film zal huren, ik heb het nog nooit gezien ! Ik wens je goede trainingen en ik ben er zeker van dat je opnieuw heel gevaarlijk op de veldloopen zal zijn ! Tot binnekort (Cross Cup Relays in Gent ?)

Gepost door: Arnaud | 02-10-08

De commentaren zijn gesloten.