09-10-08

Megaspike.be wintereditie

Gisteren keerde ik terug van een 2-daagse in schoolverband naar Kortrijk! Dit om de groepsfeer en de mede-studenten beter te leren kennen enzo. We kregen er wel héél wat les ook, maar totaal anders dan in de lokalen zelf op de campus.

Maar het allerbelangrijkste gisteren was de verjaardag van Elise, gisteren is ze 18 jaar geworden en was ik héél blij toen ik gisteren naar huis mocht keren om haar te zien=)! Nog eens proficiat!

Toen ik overlaatst nog eens keek op www.megaspike.be zag ik dat opnieuw de wintereditie is gestart. Velen kennen al het interactieve atletiekspel, maar met dit blogbericht wil ik zoveel mogelijk atletiekliefhebbers optrommelen om van Megaspike een nog groter spectakel te maken. Zo worden de crossen op een nog leukere manier beleefd. Voor mij mogen er nog heel wat mensen meedoen want ik speel toch nooit mee voor de overwinning, haha! Ik weet niet hoe het komt, maar ik ben niet goed in pronostiekeren zeker=)!

Het is de bedoeling om 10 atleten (dames/heren) in een ploeg te verwerken en zoveel mogelijk punten te sprokkelen. Vorige jaar stond ik voor de eerste keer in de lijst van namen waar mensen konden voor kiezen. Dit jaar sta ik er opnieuw in en tot mijn eigen verbazing is mijn marktwaarde héél wat gestegen! Vorig kon je mij kopen voor 2 miljoen, dit jaar voor 7 miljoen!!! Dit wil heel wat zeggen, zowel positief als negatief! Het positieve is dat ik me heb laten opmerken en de mensen mijn prestaties waarderen en dat doet deugd, het negatieve is dat 7 miljoen geen koopje meer is en er dus kans inzit dat ik wat minder word gekozen dan vorig jaar=p! Maar net zoals vorig jaar doe ik weer de hele winter keihard mijn best om puntjes te verdienen, een "win-win situatie" voor beide parijen!

Ook heel wat EA'ers in de lijst die kunnen worden gekozen:

Lander Tijtgat kost 9 miljoen
Koen Naert kost 7 miljoen
Kim Barbé kost 6 miljoen
Dieter Brouckaert kost 5 miljoen
Stijn Fincioen kost 4 miljoen
Tom Vanslambrouck kost 4 miljoen
Stijn Beerens kost 3 miljoen
Tim Alleman kost 2 miljoen
Stijn Daelman kost 2 miljoen
Elias Schack kost 2 miljoen
Davy Stieperaere kost 2 miljoen
Wim Van De Verre kost 1 miljoen

Schrijf jullie dus maar massaal in: www.megaspike.be -> 'Meespelen' en de stappen volgen!

En vooral héél veel succes en dat jullie de juiste namen mogen uitkiezen;)!

Tot in het klassement (al zul je mij niet echt vooraan moeten zoeken vrees ik, haha)

Groetjes Koen.

11:00 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.