26-10-08

CrossCup Relay Gent: 13de plaats!

Vandaag mocht ik voor de eerste keer starten in een wedstrijd tegen de echte mannen=)! Samen met ons team van Eendracht Aalst hebben we goed ons manneke gestaan. Mediageile clubmakker Kim Barbé kreeg het privilege om te starten waardoor hij meer kans maakte om eens met zijn schoon hoofd op het grote scherm te verschijnen zodat zijn marktwaarde wat de hoogte kon worden ingeschoten. Ik moet wel zeggen dat het terecht was want zijn prestatie mocht ook gezien worden want Kim gaf als 6de de stok door aan gangster en trainingsmakker Tom Vanslambrouck=). Tom moest starten tegen heel wat kleppers waardoor hij enkele plaatsjes moest prijsgeven, maar hij kon mij toch de stok als 13de overhandigen! Dan was het mijn beurt om de schade wat te beperken;), als eerste seniorcross kon deze wel tellen moet ik zeggen. Het duurde wel wat voor ik het juiste ritme te pakken had, maar had toch een beter gevoel dan de CC relay van 2007. Ik moest het 'opnemen' tegen mannen als Dame Tasama die Krijn Vankoolwijck in extremis nog wist te remonteren, Mario Vanwaeyenberghe, Pieter Desmet en Pieter Rijnders, dit waren dan nog maar de slotlopers van de eerste 5 aangekomen teams en waren natuurlijk al lang gaan vliegen, niet dat ik het hen zou lastig had kunnen maken maar kom=)! Mijn wedstrijd hield vooral in om de schade te beperken waar mijn clubmakkers hadden voor geknokt, ik ben blij dat ik dezelfde plaats kon behouden als toen ik 3 ronden eerder de stok kreeg van Tom. Weliswaar met atleten die mij van achteren inhaalden zoals Atelaw Bekele, maar anderen die ik dan opnieuw inhaalde. Zoals ik al zei ben ik best tevreden, maar er is duidelijk nog werk aan de winkel. Pas in de laatste ronde begon het van mij goed te draaien, wat laat, maar het komt wel=)! Ik ben blij dat ik onze Kim kon helpen door zijn ex-club LAT af te houden, want Tim Clerbout lag op de loer, maar gelukkig kon ik goed voor hem blijven. Verder zag ik een heel sterke Ruben Vandevelde die erg sterk voor de dag kwam, proficiat man!

Nog 2 andere EA-ploegen kwamen aan de start. EA2 werd 36 en 2 plaatsen verder wisten de andere EA'ers binnen te stormen als 38ste dus=)!

Morgen vertrek ik op stage en zal ik niet de mogelijkheden hebben om jullie op de hoogte te houden tijdens de stage, maar jullie hebben deze zeker nog te goed erachter;)!

IMG_4666
Met El Hachimi Abdelhadi...

IMG_4667

Eenzaam en alleen, kan gebeuren!

IMG_4668

Het is eens iets anders, van langs achteren=)!

IMG_4672

Kim Barbé, Tom Vanslambrouck en Koen Naert!

IMG_4674

Kim Barbé, Tom 'monster' Vanslambrouck en Koen Naert ~> Samengeperst=)!

Groetjes Speedy;)!

20:32 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.