02-12-08

Spot op Roeselare!

Al vroeg in middag mochten een deel van mijn supporters serieus juichen want Stan Vanhecke wist opnieuw te winnen bij de benjamins. Hij liep aanvankelijk in 4-5de stelling en kon met zijn snelle beentjes nog oprukken naar de koploper in de eindfase. Wanneer hij begon te spurten viel hij wel niet zeker! Stan sprong meteen weer recht en kon nog met grote voorsprong winnen!

Vele reeksen later waren de echte prijzen te pakken. De eerste selectie werd gemaakt bij junioren dames. Lang bleef de kopgroep van 4 samen, tot Katrijn Vanderiviere en Eline Dalemans het hazenpad kozen en zowel Jana Van Wabeke als Lindsey Degrande achter zich lieten. Knappe koers van de dames! Katrijn kon als eerste haar ticket verzilveren, terwijl Eline als tweede, Jana als derde en Lindsey als vierde zeker waren voor de selectie. Daarachter werd het nog spannend voor plaatsen 5 en 6, die gingen naar eerste jaars Elke De Smedt en Leen Leysen! Jammer dat Charlotte Vandewalle de selectie niet kon halen, de vriendin van mijn trainingsmakker Stijn Fincioen kamt met ijzerproblemen.

Mijn wedstrijd werd mede gekleurd door de Zweedse EK-selectie. Winnaar Ahwal Andreas behaalde brons in het afgelopen Scandinavisch kampioenschap. Daarna kwamen de vier Belgische jongens op een lint over de meet, grappig om te zien trouwens op de televisie:)! Florent Caelen, Jeroen D'Hoedt, Koen Naert, Andreas Van Ham, Soufiane Bouckikhi en Mathijs Casteele mogen onze driekleur in Brussel verdedigen!

Op de korte cross werden er geen tickets uitgedeeld, maar daar zag ik wel een heel sterke Kim Barbé, mijn trainingsmakker kwam als 5de over de meet! Echt knap gelopen. De wedstrijd werd gewonnen door een herrezen Tim Clerbout, die Sebastien de Witte kon afhouden in de spurt. Tom Salden vervolledigde het podium.

Bij de senioren valt er niet veel te zeggen! Veerle gewoon top! Wat zal er daar in Brussel allemaal uitkomen, fieuw! De vrouwelijke selectie bestaat uit Veerle Dejaeghere, Sigrid Vandenbempt, Elke Vanhoeymissen, Xenia Luxem, Rosemary Kitushy en Veerle Van Linden. De beloftes dames bestaan uit Selien De Schrijder, Hanna Vandenbussche, Vanja Cnops, De Waele Griet, Elke Steffens en Anne Sophie Maréchal.

Bij de senioren hetzelde scenario, een verbluffend sterke Pieter Desmet die zal knallen in Brussel. De overige mannenprestaties mogen er natuurlijk ook wel zijn als tweede senior onze Willem Van Hoof, daarna de verrassende Dries Busselot, dan Hans Janssens, Pieter Rijnders en de verrassing toch wel Gregory Faille! Ook sterke beloften gezien in Roeselare, Atelaw Bekele voor Kim Ruell, Sanne Torfs, Ruben Vandevelde, Franky Hernould en Wesley De Kerpel. Bij de beloten zijn de grootste ontgoochelingen de broeders Brandenbourg, ik had hen nochtans hoog laten noteren in prono's:p! Maar ik ben blij dat de Ruben mee is, na vorig jaar, zijn we dit jaar wel allebei mee!

Bedankt aan alle Supporters!!!

Nog enkele kiekjes van Fini:

DSC07453

DSC07454

DSC07456

DSC07458

DSC07459

DSC07460

 DSC07461

DSC07462

DSC07463

DSC07464

14:06 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |  Facebook | |

Commentaren

:D jeeej, Koen is ook mee naar Brussel!! :-)
We zullen ons best doeen!
Dikke proficiat en tot dan. (Maar eerst nog goed trainen é seg ..:D)
X

Gepost door: Katrijn | 03-12-08

De commentaren zijn gesloten.