16-01-09

Mijn gedachten weer op 'long distance' gericht.

De week is er heel wat gebeurd. Ik begon opnieuw met de opbouw van mijn trainingen, was 3 jaar samen met mijn vriendin en sloot gisteren mijn examens af!

De trainingen liepen wat vierkant in het begin, maar ik moet zeggen dat dit nu al veel beter is. Ik had echt moeite om een hoog tempo aan te houden, maar dit komt snel in orde, ik voel het! Deze zomer moest ik van veel verder terug komen en een maandje later was ik alweer top, geen paniek want het komt wel goed:). Deze week train ik zondag weer in Zottegem in plaats van te starten in de cross van Ieper, een goeie keuze want als ik terug het wedstrijdritme begin op te nemen wil ik al op niveau aan de start verschijnen.

Dinsdag was ik ook 3 jaar samen met mijn vriendin Elise! De tijd gaat echt héél snel. Ik wil Elise dan ook speciaal bedanken voor alles wat ze voor me doet! Ik weet dat het soms lastig is voor haar omdat ik steeds moet trainen en soms ook op stage ben, maar Elise verstaat dat altijd. Ze is ook altijd trots op mij als ik goed presteer en dat werkt altijd als een boost voor mij! Bedankt!

Ook mijn examens zijn afgelopen en ik heb er wel een goed gevoel bij. In het hoger weet je natuurlijk nooit, maar ik heb er zeker een goed oog in! Dinsdag stond medische beeldvorming op het programma, wel een iet wat raar examen dat ik in die context niet echt had verwacht, maar ik denk wel dat ik er het beste van heb gemaakt. Woensdag moest ik het examen Pharmacologie afleggen van apotheker en hardloper M. Verhoest. Ik ben dat te weten gekomen toen ik in Deerlijk de 5km won, want hij was daar ook om tegen mij te lopen:). Last but not least stond er dermatologie op de kalender, een vak waar velen voor vreesden. Toch ik heb die mondelinge examinering naar mijn gevoel heel goed afgelegd:)!

Voila, nu ben ik weer klaar om er tegenaan te gaan en hopen dat ik binnen enkele weken weer mijn naam bovenaan op de uitslag zie verschijnen:).

Groetjes Koen.

IMG_3987

Elise en ik in betere tijden dan nu in de blokperiode, samen op reis in het Zuiden van Frankrijk!

11:35 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |  Facebook | |

Commentaren

fit in uw hoofd, goed in uw vel! doe zo verder!

Gepost door: tint | 16-01-09

mooi Mooi om uw vriendin erbij te vermelden...het is inderdaad belangrijk dat de mensen in uw naaste omgeving achter u staan. Succes met uw trainingen.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 16-01-09

De commentaren zijn gesloten.