14-03-09

Druk, druk en nog eens druk!

Mijn excuses omdat de laatste tijd zo weinig nieuws op mijn blog verschijnt! Het is niet omdat er niets te beleven valt, maar wel omdat ik tijd tekort kom om al mijn wensen te vervullen:p! Het is niet zoals de meeste atleten dat ik nu aan het rusten ben. Na het BK ben ik gewoon blijven doortrainen ... Waarom? Omdat ik graag nog wat het seizoen had gerokken om dan begin april te beginnen rusten. Mijn blokperiode begint en ik heb dan ook mijn eindexamens van mijn tweede jaar bachelor in april/mei. Daarom moest ik wat wijzigen in de planning winter - zomer omdat ik mijn tijd wil nemen om alle stof te verwerken die ik nog moet verwerken. Tijdens het jaar kan ik weinig tot niets doen en dan valt al het werk op mijn schouders net voor de examens. Net zoals nu! Het enige dat ik doe is gaan werken, daarna gaan trainen en de tijd dat nog rest zit ik achter mijn pc om opzoekingswerk te verrichten of aan mijn stageopdrachten te werken!

Op stage stel ik het echt nog heel goed. Ik begin meer en meer mijn draai te vinden op de dienst. Het was een grote aanpassing na 15 weken Heilig Hart Roeselare, plots allemaal nieuwe gewoontes en materiaal enzo ... maar ik amuseer me echt! Ik hoop dat ik op het einde van volgende week al goed kan meedraaien en nog een stapje vooruit kan zetten tegenover mijn vorige stages waar ik al heel veel vrijheid kon bemachtigen. Wanneer ik dit krijg functioneer ik op mijn best. Ik kom het best tot mijn recht wanneer ik volledig alles mag plannen, uitvoeren en overdragen zoals vorige stage op abdominale heelkunde.

Anders rolt het echt heel goed op training. Soms zijn de beentjes wel eens moe na een zware werkdag, maar ik ben dan dubbel gelukkig mijn bedje te kunnen opzoeken:)!

Qua drukte is er niet veel beterschap in de maak want het zal alleen nog meer verergeren met morgen training Zottegem en opencampus dagen in het KATHO - HIVB in Roeselare, dus mensen kom gerust maar af als jullie een rondleiding van me wensen:)! Tijdens de week zal ik hard aan mijn opdrachten moeten werken omdat de komende twee weekends VOLLEDIG zijn volgeboekt!

Nuja, ik sla me er wel door en als ik maar kan blijven lopen hoor je me niet klagen:)!

Groetjes Koen.

17:54 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.