05-04-09

Dwars door Wervik + training Zottegem! Ik kan nog steeds deftig mijn mannetje staan in de sprint!

Deze vakantie staat vooral gepland als blokperiode, maar omdat ik toch altijd wat tijd nodig heb om erin te komen besloot ik om dit weekend toch nog eens goed te trainen. Zaterdag koos ik ervoor om te starten op de korte afstand (6,8km) van "Dwars door Wervik". Ik plande dit in als training en dit heb ik er ook van gemaakt. Vroeger had ik moeite om een wedstrijd als training mee te nemen, maar net zoals in Wijnendale kon ik gisteren tevreden terugblikken op een goeie training. Voor de start kreeg ik te horen dat ook Ethiopiër Abdi Kuma aan de start van de 6,8km ging verschijnen. Al vlug hadden wij samen het hazenpad gekozen, Fabrice Laga kon nog het langst "zijn wagentje aanhangen" zoals hij het tijdens de wedstrijd zelf verwoordde:). Snel waren we maar met z'n tweetjes meer, of moet ik zeggen alleen want ik kreeg geen metertje hulp:p. Nuja, ik maakte er een training van en liep niet eens zo snel. Aan mijn gezichtsuitdrukking was ook te zien dat ik het nooit lastig kreeg en gewoon een egaal tempo liep aan 80% van mijn kunnen. Het was ook lang geleden dat ik nog eens mijn eindschot moest boven halen om een overwinning binnen te halen. Na gisteren weet ik dat ik het nog steeds kan! Wat ik daar van eindschot liet zien! Ik schrok van mezelf:)! Abdi Kuma bleef tot de laatste 400m in mijn spoort hangen, dan plaatste ik een eerste prik, maar deze werd ontsierd door een wat tumultueus einde waar ik 2 maal mijn spurt moest onderbreken omdat ik werd opgehouden door gedubbelde atleten. Toch kon ik de laatste 200m mijn duivels ontbinden en gemakkelijk winnen. Een eindtijd weet ik niet, maar foto's en uitslagen volgen ongetwijfeld wel nog deze week.

Mijn nichtje Stien Lamsens liep mee met de jongste reeks die "Dwars door Wervik" op gang liep;)! Stien liep heel goed en kon als eerste meisje over de eindmeet komen! Proficiat daarvoor!

Vanmorgen reed ik ook richting Zottegem waar ik samen met trainingsmakkers Kim Barbé, Jo grieten en Filip Van Lierde opnieuw een goeie training afwerkte. Ook Jan Vijverman en vriendin Petra waren aanwezig om ons te vervoegen. Ik werkte een vlotte training af en na de training trakteerde ik ook op taart om de goeie prestaties te vieren. Enkel jammer dat trainer Raymond er niet bij was, de plicht roept nu eenmaal wanneer de Ronde passeert;)!

Groetjes Speedy.

IMG_7732

IMG_7736

IMG_7738

IMG_7742

n1123348079_30365984_2131706

19:35 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |  Facebook | |

Commentaren

Proficiat ...knappe overwinning...

Gepost door: natalie | 05-04-09

Dikke proficiat me je overwinning.
Je hebt de groetjes van Tijs die nog met jou stage heeft gedaan in het ziekenhuis.

Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 06-04-09

De commentaren zijn gesloten.