29-04-09

Eerste provinciale titel bij de senioren heren en een 14'48"08, waar ik best tevreden mee ben.

Zondag kon ik in Oordegem-Lede een nieuwe provinciale titel bij mij prestaties noteren. Deze keer wel de eerste keer bij de senioren en op een nummer waar ik nog nooit aan deelnam, want ik loop nog maar vanaf januari bij de heren en een 5000m stond nog nooit op mijn kalender:). Het verliep in feite allemaal vrij makkelijk voor mij, ik bolde 4700m alleen op kop aan een goed egaal tempo. Ik had voor de start tegen mezelf gezegd om niet meteen de kop te nemen na de start en ik liep daarom ergens in vierde stelling, tot we aan de 300m passeerde en ik het tempo wat te traag vond. Ik nam daarna de kop en stond die niet meer af, ik wou alleen kilometertjes van 3' draaien en die gingen soepel. Ik kwam steeds iets sneller door dan het schema in mijn hoofd, maar ondervond daarvoor geen enkele last, ook al moest ik alleen op kop lopen. Ik weet dat Stijn Devulder nog een tijdje in mijn spoor hing, maar ik weet niet precies wanneer ik de rugsteun niet meer voelde. Alleen rolde ik naar een tijd van 14'48" en ben daar wel tevreden mee voor mijn eerste 5000m. Natuurlijk kunnen daar nog heel wat seconden af gedaan worden, maar daar is nog tijd genoeg voor, ik ben tenslotte nog maar eerste jaars ook. Het zit dus goed en ben tevreden met de conditie.

Tijdens de zegetocht zat ik ook met mijn examens tussen mijn oren want maandag begon ik met mijn eindexamens van het tweede jaar. Intussen staan er al 6 op mijn teller en moeten er nog 15 afgelegd worden. Op 20 mei leg ik mijn laatste examen af en herneem ik dan de draad om terug scherpe chrono's te lopen. De laatste week van mei en drie weken in juli moet ik nog op stage. Het zal voor mij iets totaal nieuws worden want ik koos een sociale stage en moet aan de slag in het Centrum voor Leerlingen Begeleiding in Roeselare.

Ik kreeg ook bericht dat ik deze vakantie mag werken in het Heilig Hart Ziekenhuis op de dienst waar het voor mij allemaal begon. Ik mag vakantiejob doen op de dienst waar ik vorig jaar 7 weken stage liep. Hopelijk amuseer ik me daar even hard als vorig jaar, maar daar twijfel ik niet aan:).

Groetjes Koen.

Provinciaal_Kampioenschap_Oordegem_084

Provinciaal_Kampioenschap_Oordegem_086

Provinciaal_Kampioenschap_Oordegem_108

Provinciaal_Kampioenschap_Oordegem_111

(Bedankt aan Caroline voor de foto's)

12:07 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |  Facebook | |

Commentaren

Goed zo! Proficiat Koen!

Gepost door: Mariska | 29-04-09

De commentaren zijn gesloten.