28-05-09

volgeboekte agenda afgewerkt

Voor de mensen die dachten dat er niets in mijn leventje aan het gebeuren was omdat ik niets op mijn blog schreef, schrijf ik nu heel kort wat ik de voorbije week zoals heb uitgestoken:p!

Na mijn interclub optredentje moest ik nog drie kanjers van examens afleggen. Mijn stokpaardje psychologie (ahum ahum:p), verpleeginterventies van de psychiatrische patiënt en organisatie van de gezondheidszorg om het allemaal kort te verwoorden:). Ik denk dat ik ze er wel goed heb vanaf gebracht, al weet je natuurlijk nooit in het hoger;)! Maar ik heb er goeie hoop op en ben blij dat ik er vanaf was na zoveel weken. Vorige week woensdag ging ik samen met de klasgenootjes een terrasje doen in het zonnetje met mijn traditionele Looza Ace:), 's avonds trok ik dan weer de schoenen aan om opnieuw wat te trainen. Veel rusten zat er niet echt in want op zondag vertrokken we met de klas richting Egmond (NED), waar we 3 dagen de Nederlandse gezondheidszorg onder de loep zouden nemen. Ik kan hier enkel uit meenemen dat er bij ons nog heel wat veranderd moet worden om te kunnen tippen aan hetgeen waar onze Noorder buren al volop aan het veranderen zijn! Ik leerde heel wat nieuwe zaken en heb mijn visie qua gezondheidszorg nu wat kritischer kunnen opmaken omdat ik nu materie heb om te vergelijken, dit even ter zijde. Normaal was ik van plan om ginds eenmaal te trainen, maar daar dacht maandag mijn wekker en dinsdag het weer anders over. Nu, er is geen ramp gebeurd, deze week haal die 10km wel in;)! Ik stelde het er héél goed, maar was wel blij dat ik terug in ons eigen landje was. Ik was moe en versleten en toch moest ik de dag erop terug op stage. Een heel drukke week dus! Alle papieren moesten in orde zijn, de stageformulieren, afspraken moesten al vooraf gemaakt worden en etc. ... Momenteel heb ik al twee dagen afgewerkt op mijn nieuwe stageplaats het CLB van Roeselare. Ik amuseer me er echt, héél vriendelijke collega's en mentoren! Ik kan er op een andere manier heel veel bijleren en dat was ook de bedoeling om deze onbekende stap te wagen naar de sociale verpleegkunde. Later hou ik jullie nog op de hoogte:)!

Intussen ben ik ook opnieuw begonnen met de opbouw richting Kaunas. De komende twee maanden zet ik alles op alles om terug op niveau te verschijnen in Litouwen. Ik hou jullie verder op de hoogte!

Groetjes Koen.

Foto's volgen nog;)!

22:19 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |  Facebook | |

Commentaren

Knap Heej Koen,
knap hoe je het allemaal kan combineren en er altijd zo positief bij blijft :-) Ik hoop dat je zowel in je studies als in Kaunas mooie resultaten zal behalen! Je verdient het, echt waar.. Veel succes, ik zal duimen!!!

Gepost door: Katrijn | 29-05-09

De commentaren zijn gesloten.