07-06-09

En het gaat ... héél goed met de Koen!

Intussen zijn we alweer een week verder en zit het bij mij zowel in het kopke als in de beentje heel goed. Ik voel me weer iedere dag sterker en beter worden en dat is een groot voordeel op de komende zware trainingsperiode. Vanmorgen startte ik opnieuw met mijn trainingen in Zottegem, trainer Raymond kon er jammer genoeg niet bij zijn (staatsplicht), maar ik kon rekenen op het gezelschap van onze nieuwste aanwinst in de groep Lander Tijtgat. Ik kende Lander niet zo goed en was het dus de perfecte gelegenheid elkaar beter te leren kennen en het werd er opnieuw een heel gezellige training. Voor ik naar Zottegem vertrok bracht ik nog eerst mijn politieke stem uit, hopelijk zal deze in de toekomst zijn vruchten afwerpen want het is nodig hier in Roeselare en omstreken. Om terug tot de essentie van de dag te komen, Zottegem, hier heb ik een heel, maar dan ook heel goed gevoel aan de training overgehouden en wil zo verder blijven evolueren. Ik werkte op reserve en met een fris gevoel de training af. Ik dacht dat ik wat power tekort ging schieten, zoals ik meestal tegenkom de eerste keer dat ik weer de Bevegemse vijvers opzoek, maar vandaag kon ik blijven afduwen op die heuvels. Dit is een teken dat ik de verdiende rust na mijn EK-limiet heb gerespecteerd en dus perfect heb geluisterd naar de trainer. Momenteel staan ook niet meteen wedstrijden gepland omdat we hebben afgesproken om eerst wat te trainen, wedstrijden zijn er nog genoeg deze zomer en dat kan ik zeker beamen.

Zoals de meesten die mijn blog zowat volgen wel weten loop ik momenteel stage in het CLB. Ik ben nu twee weken ver en amuseer me er echt heel erg. Dit is iets wat ik later ook heel graag zou willen doen, maar daar denk ik nu niet aan. Ik wil gewoon weer het beste van mezelf geven, net zoals op alle andere stages en hoop opnieuw op een goeie feedback. De contacten gaan alleszinds heel goed en stuk voor stuk zijn het allemaal heel toffe collega's die klaar staan om mij vanalles bij te leren en dat was ook de essentie voor mij om de keuze sociale stage te maken. Ik werd twee mentoren toegewezen en beide mentoren zorgen echt wel heel goed voor mij, ik krijg veel leerkansen en vrijheid om mezelf wat te ontwikkelen binnen de werking van het centrum en dat vind ik altijd super. Ook de andere collega's waar ik samen moet mee werken zijn allemaal heel bekwaam en staan altijd klaar om een gefundeerd antwoord te formuleren op mijn vragen.

Als ik deze week een gaatje vind in mijn agenda maak ik nog een balans op over mijn bevindingen van het eerste deel van het zomerseizoen (EK-limieten, atleten, wedstrijden, ...)

Groetjes Koen.

14:11 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.