08-07-09

Drukke, maar vruchtbare periode achter de rug.

Nu mijn laptop opnieuw het levenslicht heeft zien schijnen kan ik jullie opnieuw wat updaten. Mijn laptop begaf het toen ik halfweg mijn hoogtestage in Sankt Moritz was. Gelukkig was er niet zoveel aan en kan ik nu beginnen met heel wat nieuws mee te geven:p!

Zoals jullie al wisten ben ik net terug van een hoogtestage in het Zwitserse Sankt Moritz, daar kon ik me perfect voorbereiden op het komende Europees Kampioenschap in het Litouwse Kaunas. Samen met teammaats Tiemen Vansteenberghe en Jerry Van Den Eede, maar ook AC Lebbeke-pion Thomas Caudron huurden we een appartementje ergens aan de piste van deze mooie stad. Ik wou me er perfect voorbereiden en had daarvoor de geschikte mensen mee om me te omringen. Ik trainde goed, ik at goed, ik verzorgde mezelf goed, alles verliep naar wens en ik voel me ook klaar om opnieuw te knallen op de piste. Ik heb het voorzichtig aangepakt en bewust gekozen niet veel wedstrijden te lopen, maar verkozen om te trainen. Net voor ik naar Zwitserland vertrok liep ik nog een 2000m om ritme op te doen. Daar kwam ik een heel sterke Ruben Vandevelde (5'15") en Johan De Koning (5'16") tegen, toch was ik met mijn 5'21" best tevreden. In Sankt Moritz zijn de mogelijkheden gewoonweg super: de omgeving, de hoogte, de atleten die zich eveneens komen voorbereiden, ... Ik heb er dus echt een fantastische hoogtestage opzitten en nu dus gewoon hopen dat deze ook rendeert!

Tijdens het verblijf daar in Sankt Moritz kreeg ik ook mijn resultaten uit school mee. Toen ik mijn docente opbelde en te horen kreeg hoeveel ik had viel ik bijna achterover! Ik haalde net zoals vorig jaar opnieuw onderscheiding, waar ik heel tevreden mee ben. Het verschil bij vorig academiejaar is dat ik nu 75% heb behaald en dat is 7% meer dan toen ik mijn eerste jaar afwerkte. Ook de vakken waar ik hoog op wou scoren waren heel hoog en dat stemde me echt tevreden! Een fantastisch begin van de vakantie voor mij en later ook voor mijn vriendin Elise die tijdens haar eerste jaar universiteit (Toegepaste Economische Wetenschappen) geslaagd is in eerste zit!

Groetjes Koen,

Nog enkele trainingskiekjes:)!

DSCF0075

DSCF0096

DSCF0115

DSCF0124

DSCF0146

DSCF0176

DSCF0190

DSCF0226

DSCF0249

DSCF0262

DSCF0287

12:32 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.