03-08-09

Er was eens ...

Waarom deze titel? Omdat het al zolang geleden is dat ik iets nieuws op mijn blog heb gepost:)! Waarvoor mijn excuses, maar vorige week schreef ik al een heel uitgebreid verslag met foto's van de afgelopen week en toen ik het op de site wou posten was alles weg, toen was ik zo 'pist' dat ik de moed en tijd niet meer vond om alles opnieuw te schrijven. Vandaag is het gelukkig anders en kan ik de geleden schade opnieuw inhalen:)!

Tuinfeest Team Vanpaemel:

Vrijdag 24/07 waren we allemaal uitgenodigd bij Stijn Fincioen om met alle atleten van ons team nog eens samen te komen en wat bij te kletsen. Want voor mij was het al heel lang geleden dat ik nog iemand had gezien omdat ik voor het eerst een anders traject heb afgewerkt dan ik normaal gewoon ben. Ik bleef veelal weg van wedstrijden en concentreerde mij op de trainingen, waardoor ik veel van mijn trainingsmakkers maar weinig zag! Daarom was ik echt blij dat we bijna allemaal aanwezig waren en samen heel veel hebben kunnen bijpraten. Iedereen bracht iets mee om te eten, vooral desserts en dat heb ik gevoeld, zo'n lekkernijen laat ik niet links liggen en ik heb dan ook van ieders bakkerskunsten geproefd:)! Na het eten speelden we samen wat gezelspelen. Samen met 'nieuwbakken lid' Lander Tytgat vormde ik een team om Trivial Pursuit te spelen, dat we natuurlijk wonnen, haha! Als afsluiter speelden we allemaal samen het weerwolvenspel en opnieuw was dit voor mij een hoogtepunt:)! Dat is echt mijn stokpaardje als het op spelletjes spelen aankomt.

FC Brasschaat 26/07:

Twee dagen na die serieuze taartenpartij koos ik ervoor om opnieuw in dalende lijn van afstand te verminderen en wou ik een goeie 5000m lopen. Daarvoor is een FC natuurlijk perfect. Het weer was perfect, maar de wedstrijd naar mijn mening wat minder. De hoofdreeks te snel, de b-reeks iets te traag. Toch was de b-reeks van een goed niveau, maar ik moest zelf teveel kopwerk verrichten om naar mijn mening een goeie tijd te lopen, volgens de vorm van mijn benen dan:). Een verbetering van 14'48" naar 14'19" kon me toch niet helemaal overtuigen om tevreden te zijn over de wedstrijd. Ik was heel goed en had daarom zeker meer verwacht. Voor de wedstrijd zei ik onder 14'20" is mooi, maar na het wedstrijdverloop te hebben meegemaakt weet ik dat ik sneller kan. Nu, ik heb nog veel tijd om een snelle tijd uit de benen te schudden en ik weet wat ik nu kan. De haas stapte na 4 van 12,5 ronden uit en ik kwam meteen aan kop. Tot km 3 waar ik aan 8'30" passeerde liep ik nog mooi op schema en zat ik nog fris, daarna nam een Zwitser over en verloren we kostbare seconden. Gelukkig kon ik in de slotfase rekenen op een sterke Benjamin Barbier en een sterke Israeliër om tot op de meet te knokken met een laatste rondje van 60", waar na afloop wel heel tevreden mee was. Ik zit goed en dat weet ik, hopelijk volgen de tijden nu ook.

Vakantiewerk Endocrino- en cardiologie:

Intussen ben ik ook al mijn tweede week vakantiewerk gestart. Ik amuseer me er opnieuw heel erg en ga daar graag werken. Het is dezelfde dienst waar ik in mijn eerste jaar verpleegkunde 7 weken stage heb gelopen. In het begin was het toch opnieuw heel erg wennen en plannen met de trainingen, maar nu ben ik deze echt al weer gewoon. De reden van mijn niet-deelname aan het BK alle cat. heeft ook hier mee te maken. Als vakantiewerker verpleegkunde moet ik 2 op de 4 weekends werken en kon me daarom niet inschrijven voor het BK, vandaar geen Koen Naert op de inschrijvingslijsten, jammer.

Training Zottegem 02/08:

Na mijn EK-deelname ben ik gewoon blijven trainen en voel ik me echt super. Die prestatie geeft me echt een boost om er voor te gaan. De trainingen gaan super, ik voel me super! Nu ligt het accent van de trainingen iets anders dan voor het EK, maar daar pluk ik volgende maand mijn vruchten van! Gisteren zocht ik daarom ook opnieuw de Bevegemse Vijvers op en kon met een goed gevoel terug huiswaarts keren.

Groetjes Koen.

Foto's:

DSCF0400

Tuinfeest bij Stijn; Trivial Pursuit en Risk.

DSCF0403
Weerwolvenspel!

DSCF0422
Start FC Brasschaat 5000m.

DSCF0424

Eerste rondes.

DSCF0430

Wat moesten wij snel lopen zeg, haha.

DSCF0436

Snelle laatste ronde.

DSCF0408 (912 x 684) (456 x 342)

Deze plaats ik gewoon om te tonen hoe knoddig mijn oogappel Amani geworden is:)! Hier leerde ik hem net een stokje tussen zijn lip en neus te houden, haha:)!

16:46 Gepost door Koen | Koen | Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.